Moj [s]  |  [S]iT  |  [s]kartica  |  Ho[s]ting
 često postavljana pitanja

Stalna veza sa Internetom

Iznajmljivanjem direktne linije do Sezama obezbedićete brzo, direktno i efikasno korišćenje Internet servisa. Ovakav način povezivanja namenjen je pre svega firmama, koje će stalnom vezom obezbediti efikasne kontakte sa klijentima i poslovnim saradnicima iz čitavog sveta, obavljati poslovne transakcije sa svojim poslovnicama u različitim gradovima tj. koje će primenom Interneta poboljšati svoje poslovanje.

Integracijom postojeće lokalne mreže sa Internetom stičete mogućnost da Web prezentaciju držite na sopstvenom računaru, a da ona ipak bude stalno dostupna svima u svetu. Takođe ste u mogućnosti da postavite sopstveni e-mail server i tako samostalno razmenjujete elektronsku poštu.

Ovaj servis uključuje registraciju domena, pri čemu u okviru njega možete kreirati proizvoljan broj poddomena. Npr. ako je vaš domen firma.co.yu možete formirati poddomen poslovnica.firma.co.yu.

Mesečni trošak ovakvog povezivanja na Internet zavisi od maksimalne brzine (od 144kbps do 2.3 Mbps) i količine prenetih podataka, dakle odlaznog i dolaznog protoka. Troškove iznajmljene linije i modema na drugoj strani snosi zakupac linije.

Da biste se povezali sa Sezamom, treba od Telekoma da iznajmite odgovarajuću vezu. U okviru grada pogodne su dvožične veze, dok se za međugradska rastojanja podrazumeva frame relay veza ili digitalna linija.

Za detaljnije informacije u vezi sa povezivanjem vaše firme iznajmljenom linijom obratite se našim stručnjacima na adresu pretplata@sezampro.rs ili pozovite SezamPro (011/308-18-18)


<<< Nazad

100 sati dial-up Interneta za 500 dinara Mobilni Internet za vas... Vase impulse plaćamo mi! [S]iT - Sedi i Telefoniraj
Naslovna strana   |   O nama   |   Kontakt (c) 1996-2009. Internet sistem SezamPro OnLine

Sezam Hosting Lux Taxi